20110915-rtbf-033
wijnrek246x205
Eten & Drinken

Groepen

Hoofdgerechten

Stel uw eigen salade samen aan het saladebuffet

Paëlla (v)

€ 19,50

Vegetarisch rijstgerecht met saffraan, ingelegde tomaatjes, gemarineerde champignons, artisjok en Taggiasche olijven

Zalm & garnaal

€ 19,95

Een 'butterfly' van vers gegrilde zalm en een grote garnaal
Geserveerd met een kreeftensaus en kruidige ovenrijst

Spaghetti met gamba's

€ 21,50

Met een romige saus van witte wijn, champignons, gedroogde tomaatjes, knoflook, olijfringen en Parmezaans kaasschaafsel

Saté

€ 19,50

Spies van gemarineerde varkenshaas met kroepoek, zoetzuur en pindasaus
Geserveerd met friet

Coq au vin

€ 20,50

In rode wijn, tijm, rozemarijn, knoflook en groenten gestoofde nature & respect kippendijen
Geserveerd met gekookte krielaardappelen

Kalfsentrecote

€ 23,50

Gegrilde entrecote van het Rosé kalf met een jus van laurier
Vergezeld van verse groenten en Vlaamse frieten

Tournedos

€ 23,50

Gebakken haasbiefstuk van het oer-Hollandse Blaarkoprund
Geserveerd met sjalotten-rode wijn jus, groenten en Vlaamse frieten

tonijnsteak225x145 lamsrack225x145 foto27 terrasoverzicht225x145