20110915-rtbf-033
DSC02927aweb
Eten & Drinken

Groepen

Buffet Citadel

Koude visgerechten

Een combinatie van lichtgerookte zalm, heilbot en forel gepresenteerd op een krabsalade van surimi
Gevuld tomaatje met Hollandse garnalen in een basilicum/cocktailsaus.
Hollandse haring met uitjes
Vispaté naar IJslands recept

Geserveerd met versgebakken stokbrood en roomboter

Koude vleesgerechten

Gekookte boerenham gegarneerd met Griekse champignonsalade
Getrancheerde rosbief op een bedje van aardappelsalade
Zacht gekruide pastrami met een kleurrijke paprika groentesalade
Gerookte kalkoenborst omgeven door een selderijsalade
Rauwe Belgische boerenham gecombineerd met ananas en pasta hamsalade

Saladebuffet

Klein saladebuffet van komkommer, tomaat en diverse rauwkostsalades
3 smaken huisgemaakte dressings

Warme hoofdgerechten

Lichtbruin gebraisseerde beenham, ter plekke door onze kok van het been gesneden
Boeuff Souvaroff
Kip karbonades in een rode wijnsaus
Lamsbout met een honing/tijmsaus
Zilte zeebaars met een stoere saus van mosterd en komkommer

Bijgerechten

Peterselie aardappeltjes
Kleurige groenten van het seizoen
Pilav rijst
Frites

Desserts

Drie soorten luchtige bavaroises met een coulis van vers fruit
Vers gesneden salade met vruchten van het seizoen
Omelet Siberiènne met warme kersen
Tiramisutaart met een lichte karamelsaus
Sherry triffle, dessert met cake, gele room, vruchtjes en sherry

Prijs € 52,00 per persoon
Kinderen t/m 11 jaar € 42,00 per persoon

- Alleen mogelijk bij deelname van minimaal 40 volwassen personen.
- Exclusief mogelijk voor uw gezelschap. U dineert dan in een van onze prachtige restaurants met uitzicht over het Fort de Bilt.

DSC 2553A Desserttaart225x145 foto24 terrasvoor225x145