< >

Menukaart

Bij Restaurant-Brasserie Vlonders kunt u elke avond terecht voor een diner met een prachtig uitzicht op het water van Fort De Bilt. Bekijk hieronder de diverse gerechten van onze dinerkaart. Heeft u speciale wensen of volgt u een speciaal dieet? Laat ons dit tijdig weten dan houden wij hier graag rekening mee bij het bereiden van uw gerecht naar keuze.

Vanaf een groepsgrootte van 10 personen krijgt u de groepsmenukaart om van te kiezen.

Voorgerechten

Huisgemaakte Franse uiensoep

Knapperige kaascrouton, groentebouillon

€ 9,50
VEGA

Kreeftensoep van verse kreeft

Hollandse garnaaltjes met room

€ 15,50

Carpaccio van rode biet met geitenkaas

Gegratineerde geitenkaas, zoete biet, komkommer, walnoot, cashew en dressing van framboos

€ 15,50
VEGA

Jackfruit cocktail

Milde vegan kerriemayonaise, mango, hazelnoot en verse bruschetta

€ 13,50
BIO
VEGA

Gefrituurde camembert

Mesclun salade, cherry tomaat, noten, bessen en Preiselbeeren confiture

€ 13,50
VEGA

Crunchy Sushi

Zalm, rijst, soja, sesam, lente-ui, Japanse mayonnaise

€ 15,50

Rosbiefsalade

Sperzieboon, komkommer, kwartelei, zongedroogde tomaat, Parmezaanse kaas en barbecue-dressing

€ 15,50

Vitello Tonnato

Filet van kalfsmuis, verse tonijn, groene asperge, bospeen, kappers en tonijn-mayonaise

€ 15,50

Carpaccio van rund

Parmezaanse kaas, zonnebloempitten, kappertjes, salademix, truffelmayonaise

€ 15,50

Hoofdgerechten

Fava chunks wellington

Bladerdeeg met een vulling van fava bonen, kastanjechampignon & oesterzwam. Geserveerd met zoete aardappelrites en groene salade

€ 24,50
VEGA

Papardelle pastagerecht

Met spinazie, champignons, ui, Parmezaanse kaas en saus van groene groene kruiden

€ 24,50
VEGA

Zalmfilet

Gegratineerd met pesto en kaas. Geserveerd met spaghetti, gekaramelliseerde pastinaak en Permezaansesnippers

€ 27,50

Gamba's

Pappardelle pasta, spinazie, anijschampignon, cherrytomaat, ui, pestosaus, parmezaan

€ 27,50

Gekonfijte eendenbout

"Bonne Femme" (aardappel, ui, champignon, wortel, doppertjes en spek) met Grand-Veneur saus

€ 29,50

Hoofdgerechten

Bali spies

Gemarineerde kippendijen, atjar, cassave chips, ui, satésaus, geserveerd met frites

€ 26,00

DOMburger

Ambachtelijk grof-gedraaide Black Angus hamburger (200 gram), gebakken uien, kaas, spek, relish van tomaat, augurk, ui en ketchup, op een broodje en met frites

€ 26,00

Tournedos 150

Biefstuk van de haas met aardappelgratin, seizoen groenten en rode wijnsaus

€ 28,50

Tournedos 200

Biefstuk van de haas met aardappelgratin, seizoen groenten en rode wijnsaus

€ 32,50

Wildzwijnhaas

Omwikkeld met gerookt spek. Met preipuree, seizoen groenten en krachtige wildsaus

€ 29,50

Rundersucade

Twintig uur, slow cooked, sous-vide gegaard rundvlees. Met wortelpuree, seizoen groenten en rode wijn saus

€ 29,50

Bijgerechten

Stokbrood met room- en kruidenboter

€ 5,00

Frites met mayonaise

€ 5,00

Groene salade met huisdressing

€ 5,00

Pappardelle pasta

€ 5,00

Zoete aardappelfrites met mayo

€ 5,00

Gemengde groenten

€ 5,00

Desserts

Dark chocolate raspberry*

Donkere chocoladecake met frambozenroom, frambozen gelei en verse frambozen

€ 12,50

Pattiserie praliné*

Tartelette van zandtaart- deeg en hazelnoot. Vulling van frangipane, marmelade van ananas, panna cotta passievrucht en mango

€ 12,50

Crème brûlée*

Lemon Curd (hint van rozemarijn & citroentijm) meringue en rood fruit

€ 12,50

Dame blanche taartje*

Vanille roomijs, chocolade bisquit, chocolate crumble en chocoladegelei

€ 11,00

Omelette sibérienne

Vanille roomijs, Bretonse koek, gebruineerde meringue en rood fruit

€ 11,00

Grand dessert (voor 2 personen)

Samen heerlijk nagenieten met een combinatie van de vier *bovenste desserts

€ 32,00