< >

Polderbuffet

Voor de koude wintermaanden hebben wij een heerlijk buffet met echte Hollandse gerechten. Het minimale aantal deelnemers is 20 personen, u kiest dan 1 soep en 2 stamppotgerechten. Bij minimaal 30 deelnemers krijgt u het volledige buffet met 2 soepen en 3 stamppotten. Het is ook mogelijk het Polderbuffet te combineren met bowlen. Neem hiervoor contact op met onze reserveringsafdeling.

Voorgerechten

  • Hollandse erwtensoep, geserveerd met een sneetje roggebrood met katenspek
    of
  • Een goed gevulde bruine bonensoep met mager rookspek

Warme gerechten

  • Leidse hutspot, gegarneerd met klapstuk
  • Zuurkoolstamppot op Hollandse wijze met worst
  • Traditionele boerenkool met spekjes
  • Oma's gehaktballen en speklapjes

Bij bovenstaande gerechten serveren wij:

  • Kapucijners
  • Gesnipperde ui
  • Zoetzure augurk
  • Zure en zilveruitjes
  • Amsterdamse uitjes
  • Uitgebakken spekjes
  • Piccalilly
  • Mosterd

Desserts

  • Appeltaart met slagroom en kaneelijs
  • Griesmeelpudding met bessensaus

Prijzen

  • Prijs: € 36,00 per persoon
  • Kinderen t/m 11 jaar: € 26,00 per kind

Voorwaarden

  • Dit buffet is mogelijk in combinatie met bowlen
  • Dit buffert kan geserveerd worden in onze prachtige Waterleliezaal aan het water van Fort de Bilt (indien beschikbaar)
  • Minimaal aantal deelnemers 20 personen (u kiest dan 2 stamppotgerechten)
  • Vanaf 30 personen serveren wij het volledige buffet
  • Alleen mogelijk op basis van reserveren