htl mitland-27
foto1
Eten & Drinken

Restaurant Brasserie Vlonders Utrecht

tl_files/afbeeldingen in pagina/pdf/RestaurantUtrecht-Vlonders1.jpg

Restaurant-Brasserie Vlonders in Utrecht is een sfeervol restaurant en brasserie met twee prachtige terrassen aan de rand van de stad. Bij Vlonders kunt u privé of met zakenrelaties heerlijk dineren, gebruik maken van ons ontbijt en/of lunchen in een natuurlijke omgeving. Bekijk onze gevarieerde A la carte kaart en dranken- & wijnkaart.

Vlonders is prachtig gesitueerd bij viersterrenhotel Mitland aan het water van Fort de Bilt en middenin het stadspark. Het restaurant is nog geen 10 minuten verwijderd van Utrecht centrum en beschikt over een eigen parkeerterrein.

‘s Zomers kunt u romantisch dineren of tafelbarbecuen op ons terras aan het water en ’s winters serveren wij het aperitief bij de open haard. Vanuit het restaurant kijkt u uit over het water en op de fortgracht. Ook voor groepsarrangementen, buffetten, steengrillen of een gezellige High Tea bent u bij Restaurant-Brasserie Vlonders aan het juiste adres.

10/07/14: Tot 10 augustus zijn wij onze buffetten en keukenuitgifte aan het restylen. Uiteraard proberen wij dit zo te plannen dat u daarvan zo min mogelijk hinder ondervindt. Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Restaurant Vlonders maakt deel uit van Mitland Hotel Utrecht. Wij zijn dit jaar genomineerd voor het gezelligste terras van Utrecht: stem ook op ons en win leuke prijzen!tl_files/afbeeldingen in pagina/728_90_stemopons.jpg