htl mitland-70
Uitgifte246x205
Eten & Drinken

Restaurant Brasserie Vlonders Utrecht

tl_files/afbeeldingen in pagina/pdf/RestaurantUtrecht-Vlonders1.jpg

Restaurant-Brasserie Vlonders in Utrecht is een sfeervol restaurant en brasserie met twee prachtige terrassen aan de rand van de stad. Bij Vlonders kunt u privé of met zakenrelaties heerlijk dineren, gebruik maken van ons ontbijt en/of lunchen in een natuurlijke omgeving. Bekijk onze gevarieerde A la carte kaart en dranken- & wijnkaart.

Vlonders is prachtig gesitueerd in viersterrenhotel Mitland aan het water van Fort de Bilt en middenin het stadspark. Het restaurant is nog geen 10 minuten verwijderd van Utrecht centrum en beschikt over een eigen parkeerterrein (wij zijn beperkt bereikbaar van 1 - 5 juli) .

‘s Zomers kunt u romantisch dineren op ons terras aan het water en ’s winters serveren wij het aperitief bij de open haard. Vanuit het restaurant kijkt u uit over het water en op de fortgracht. Ook voor groepsarrangementen, buffettenTafelBBQ's of een gezellige High Tea bent u bij Restaurant-Brasserie Vlonders aan het juiste adres.

Beperkte bereikbaarheid
Limited accessibility

LET OP! 1 TOT 5 JULI 16:00 UUR zijn wij niet bereikbaar per auto. Wij blijven wel bereikbaar per OV, fiets of te voet. Raadpleeg tourdefranceutrecht.com / bereikbaarheid of 9292ov.nl voor uw vertrek.

ATTENTION! 1 TILL 5 JULY 4 PM we are not accessible by car. We remain accessible by public transport, bicycle or on foot. Check tourdefranceutrecht.com / en / bereikbaarheid or 9292ov.nl/en before traveling.

Venster sluiten  /  Close window