Bij Restaurant-Brasserie Vlonders kunt u elke avond terecht voor een diner met een prachtig uitzicht op het water van Fort De Bilt. Bekijk hieronder de diverse gerechten van onze dinerkaart. Heeft u speciale wensen of volgt u een speciaal dieet? Laat ons dit tijdig weten dan houden wij hier graag rekening mee bij het bereiden van uw gerecht naar keuze.
Vanaf een groepsgrootte van 10 personen krijgt u de groepsmenukaart om van te kiezen.
De asperges zijn er weer en nu bij ons te bestellen! U kunt kiezen uit asperges met ham, ei, krieltjes, peterselie en boterjus of met gebakken verse zalm, ei, krieltjes, peterselie en Beurre blanc saus.
Knapperige kaascrouton, groentebouillon
Hollandse garnaaltjes met room
Gegratineerde geitenkaas, zoete biet, komkommer, walnoot, cashew en dressing van framboos
Milde vegan kerriemayonaise, mango, hazelnoot en verse bruschetta
Mesclun salade, cherry tomaat, noten, bessen en Preiselbeeren confiture
Zalm, rijst, soja, sesam, lente-ui, Japanse mayonnaise
Sperzieboon, komkommer, kwartelei, zongedroogde tomaat, Parmezaanse kaas en barbecue-dressing
Filet van kalfsmuis, verse tonijn, groene asperge, bospeen, kappers en tonijn-mayonaise
Parmezaanse kaas, zonnebloempitten, kappertjes, salademix, truffelmayonaise
Bladerdeeg met een vulling van fava bonen, kastanjechampignon & oesterzwam. Geserveerd met zoete aardappelrites en groene salade
Met spinazie, champignons, ui, Parmezaanse kaas en saus van groene groene kruiden
Gegratineerd met pesto en kaas. Geserveerd met spaghetti, gekaramelliseerde pastinaak en Permezaansesnippers
Pappardelle pasta, spinazie, anijschampignon, cherrytomaat, ui, pestosaus, parmezaan
"Bonne Femme" (aardappel, ui, champignon, wortel, doppertjes en spek) met Grand-Veneur saus
Gemarineerde kippendijen, atjar, cassave chips, ui, satésaus, geserveerd met frites
Ambachtelijk grof-gedraaide Black Angus hamburger (200 gram), gebakken uien, kaas, spek, relish van tomaat, augurk, ui en ketchup, op een broodje en met frites
Biefstuk van de haas met aardappelgratin, seizoen groenten en rode wijnsaus
Biefstuk van de haas met aardappelgratin, seizoen groenten en rode wijnsaus
Omwikkeld met gerookt spek. Met preipuree, seizoen groenten en krachtige wildsaus
Twintig uur, slow cooked, sous-vide gegaard rundvlees. Met wortelpuree, seizoen groenten en rode wijn saus
Donkere chocoladecake met frambozenroom, frambozen gelei en verse frambozen
Tartelette van zandtaart- deeg en hazelnoot. Vulling van frangipane, marmelade van ananas, panna cotta passievrucht en mango
Lemon Curd (hint van rozemarijn & citroentijm) meringue en rood fruit
Vanille roomijs, chocolade bisquit, chocolate crumble en chocoladegelei
Vanille roomijs, Bretonse koek, gebruineerde meringue en rood fruit
Samen heerlijk nagenieten met een combinatie van de vier *bovenste desserts