1L0A5381LR
1L0A5421LR
Eten & Drinken

Over Vlonders

Ontdek het best bewaarde geheim van Utrecht

Kom heerlijk tot rust na een dag winkelen of hard werken in Restaurant-Brasserie Vlonders in Utrecht. Gelegen aan het prachtige water van Fort de Bilt en middenin het stadspark, is het restaurant nog geen 10 minuten verwijderd van het stadscentrum van Utrecht.

‘s Zomers kunt u hier romantisch dineren aan het water en ’s winters serveren wij het aperitief bij de open haard. Vanuit het restaurant kijkt u uit over het terras en op de schitterende fortgracht.

Om het gebouw zo veel mogelijk op te laten gaan in de omgeving is er gebruik gemaakt van natuurlijke materialen zoals hout en natuursteen. Door de grote raampartijen en de natuurlijke lichtinval krijgt u het gevoel midden in de natuur te dineren.

Vlonders behoort tot het complex van Hotel Mitland maar is desondanks een restaurant dat toegankelijk is voor iedereen. Door de gunstige ligging ten opzichte van de grote uitvalswegen van Utrecht en gratis WiFi internettoegang door het hele gebouw, is onze brasserie dé geschikte plek in Utrecht om onderweg zakelijk af te spreken.

U kunt er al vanaf 08.00 uur terecht voor heerlijke broodjes en koffie. Op de informele menukaart staan lekkere gerechten voor de stevige trek.

Na 17.00 uur bent u van harte welkom in het restaurant waar u naast onze menukaart ook kunt kiezen uit luxe specialiteiten van onze chef. Deze wisselen met het seizoen en zijn daarom telkens weer verrassend. Ook zijn er vele mogelijkheden voor groepen en partijen (al dan niet in combinaties met bowlen).

Een zakelijke lunch in onze brasserie, Lang en uitgebreid tafelen in het restaurant of tot in de late uurtjes loungen op het terras met een lekker drankje.

Waar u ook voor kiest, Vlonders is de perfecte locatie.

1L0A5388LR 1L0A5392LR 1L0A5432LR 1L0A5364LR