10-0234--073
wijnrek246x205
Eten & Drinken

Groepen

Polderbuffet

Voor de koude wintermaanden hebben wij een heerlijk buffet met echte Hollandse gerechten. Het minimale aantal deelnemers is 20 personen, u kiest dan 1 soep en 2 stamppotgerechten. Bij minimaal 30 deelnemers krijgt u het volledige buffet met 2 soepen en 3 stamppotten. Het is ook mogelijk het Polderbuffet te combineren met bowlen. Neem hiervoor contact op met onze reserveringsafdeling.

Voorgerechten

Hollandse erwtensoep, geserveerd met een sneetje roggebrood met katenspek
of
Een goed gevulde bruine bonensoep met mager rookspek

Warme gerechten

Leidse hutspot, gegarneerd met klapstuk
Zuurkoolstamppot op Hollandse wijze met worst
Traditionele boerenkool met spekjes
Oma’s gehaktballen en speklapjes

Bij bovenstaande gerechten serveren wij:

Kapucijners
Gesnipperde ui
Zoetzure augurk
Zure en zilveruitjes
Amsterdamse uitjes
Uitgebakken spekjes
Piccalilly
Mosterd

Desserts

Appeltaart met slagroom en kaneelijs
Griesmeelpudding met bessensaus

Prijs € 36,00 per persoon
Kinderen t/m 11 jaar € 26,00 per kind

- Dit buffet is mogelijk in combinatie met bowlen
- Dit buffert kan geserveerd worden in onze
prachtige Waterleliezaal aan het water van Fort de Bilt (indien beschikbaar)
- Minimaal aantal deelnemers 20 personen (u kiest dan 2 stamppotgerechten)
- Vanaf 30 personen serveren wij het volledige buffet
- Alleen mogelijk op basis van reserveren

foto14 foto20 foto27 terrasvoorkant225x145