< >

Corona update

UPDATE: 13 OKTOBER 2020

Het zal u niet ontgaan zijn dat er extra maatregelen zijn bijgekomen, waaronder de sluiting van de horeca. Dit betekent dat wij vanaf 15 oktober de deuren tijdelijk sluiten. Wij willen niets liever dan snel weer samen genieten van een heerlijke lunch, diner of borrel en hopen jullie dan ook snel weer bij ons te mogen verwelkomen. Tot die tijd: blijf gezond en zorg goed voor elkaar. Houd vooral onze website en social media in de gaten voor updates.

UPDATE: 1 OKTOBER 2020

Al onze medewerkers dragen vanaf heden een mondkapje. Vriendelijk verzoeken wij u om binnen Restaurant Vlonders ook een mondkapje te dragen, wanneer u zich in de publieke ruimtes begeeft. Onder publieke ruimtes verstaan wij de receptie, de lobby, de gangen, de bar en het restaurant. Het dragen van een mondkapje hoeft uiteraard niet wanneer u aan onze bar zit of in ons restaurant luncht, borrelt of dineert.

Het dragen van een mondkapje binnen ons restaurant heeft als doel de kans op verspreiding van het virus verder te beperken. Naast het verzoek om een mondkapje te dragen wijzen wij u er graag op dat alle reeds bestaande maatregelen uiteraard van kracht blijven. De belangrijkste maatregel blijft daarbij het houden van 1,5 meter afstand tot andere gasten en medewerkers.

Wij vragen u met maximaal 4 personen te komen. Uitzondering voor gezinnen meer personen uit één huishouden. Wij verwachten uw begrip voor de situatie.

Houdt 1,5 meter afstand van anderen en was regelmatig uw handen.  Blijf uiteraard thuis bij verkoudheid, hoesten, koorts of griepklachten!

UPDATE: 21 SEPTEMBER 2020

Vanwege de voorgeschreven 1,5 meter afstandsmaatregel en het maximum van 50 (ontbijt)gasten gaat dit iets anders dan u van ons gewend bent. Hierdoor werken we op drukkere dagen met tijdsloten voor het ontbijt. Wij vragen u een tijdslot te reserveren tussen 07:30 en 09.30 uur of tussen 09:30 en 11:00 uur. De tafels in ons restaurant staan op 1,5 meter afstand van elkaar.

UPDATE: 20 MEI 2020

We hebben hier lang naar uitgekeken, u waarschijnlijk ook?

Inmiddels zijn de nodige voorbereidingen getroffen en is de werkwijze aangepast. Wij zijn er klaar voor! Vanaf 1 juni kunt u wederom op het terras van Restaurant Vlonders genieten van lekkere lunch, een culinair diner en een zomerse cocktail. Natuurlijk met het prachtige uitzicht op Fort de Bilt!

Wij hadden u graag als vanouds ontvangen, maar door de huidige situatie is het nieuwe normaal van toepassing. U dient daarom vooraf te reserveren.

Het welzijn van onze gasten en medewerkers vinden we erg belangrijk. Wij volgen de voorschriften van het RIVM en de Veiligheids Regio Utrecht daarom zijn wij genoodzaakt een aantal ‘check- vragen’ stellen bij het aannemen van uw reservering. Indien een van deze vragen met ‘ja’ wordt beantwoord, moeten we u helaas verzoeken om uw reservering te annuleren. Houdt u er rekening meer dat wij deze vragen ook ter plaatse nog aan u mogen stellen.

We mogen slechts 28 gasten ontvangen dus wees op tijd met reserveren.... Onze medewerkers reserveren graag een mooie plek op het terras en staan uiteraard bij vragen voor u klaar!

Reserveren kan via het reserveringsformulier, per mail of bel ons op 030–271 58 24.

Blijf gezond en tot snel!

UPDATE: 4 MEI 2020

Vanaf vandaag staan de tafels weer gedekt! Het restaurant is uitsluitend toegankelijk voor hotelgasten. Geniet als gast van Hotel Mitland van een diner bij Restaurant Vlonders. Smakelijke gerechten, een lekker drankje en een prachtig uitzicht.

Om verspreiding zoveel mogelijk te voorkomen in het restaurant hebben wij de onderstaande maatregelen getroffen:

 • Reserveringen enkel op aanvraag;
 • Onze gastheer begeleidt u naar uw tafel;
 • Ons team draagt handschoenen voor extra hygiëne;
 • Tafels staan 1,5 meter uit elkaar;
 • Gerechten en dranken worden bij u aan tafel geserveerd met inachtname van 1,5 meter afstand, u dient zelf de gerechten en dranken van de trolley pakken;
 • Frequentie schoonmaak restaurant is opgeschaald;
 • Desinfectiemiddel aanwezig in het restaurant;
 • Betalingen enkel via kameraccount of pin;
 • Diner beschikbaar tussen 18:00-20:00 uur;
 • Tafelbezetting mogelijk met max. 2 personen of eigen huishouden.

Heeft u liever uw drankjes en gerechten op de kamer? Roomservice blijft beschikbaar. Ontbijt serveren wij in een verse ontbijt-box met warme drank naar keuze op de kamer. Lunch is op dit moment nog niet beschikbaar.

UPDATE: 23 APRIL 2020

Als familiebedrijf, met gastvrijheid in ons DNA geven wij het welzijn en gezondheid van onze gasten en medewerkers de hoogste prioriteit.

De afgelopen periode hebben wij hard gewerkt aan herziene werkprotocollen, aangepaste inrichting van het interieur en ten behoeve van 1,5 meter regel, veel aandacht besteed aan voorzorgsmaatregelen voor onze gasten en medewerkers.

Welke maatregelen hebben wij genomen?

 • Medewerkers ontvangen dagelijks een briefing inzake aangepaste protocollen;
 • Contactpunten zijn merendeel afgeschermd met plexiglas;
 • Handdesinfectiemiddelen zijn beschikbaar op diverse hygiëne- punten;
 • Aangepaste routing zodat we voorkomen dat gasten elkaar kruisen;
 • Ontbijt serveren wij in een ontbijt-box tussen 07:30 – 10:30 uur op de kamer, deze box bevat dagverse producten, hierbij is er tevens keuze voor heerlijke koffie of thee;
 • Diner is beschikbaar via roomservice op gezette tijden enkel voor gasten van Hotel Mitland, onze chefs hebben een dinerkaart samengesteld waar je een keuze van kunt maken. Diner en dranken serveren wij graag op je kamer, via een pick-up punt voor de deur;
 • Schoonmaak frequentie openbare ruimtes en contactpunten zijn opgehoogd;
 • Terras is enkel toegankelijk voor hotelgasten, vanwege de huidige beperkingen is er geen service op het terras;

UPDATE: 10 APRIL 2020

Een paar weken geleden was het hier een drukte van jewelste. Er werd volop geluncht, gedineerd en geborreld in het restaurant, er waren kinderfeestjes in de bowling. En na het werk dronken we gezellig samen een biertje… Dat is nu haast niet meer voor te stellen.

Maar… we zitten niet stil. We benutten deze treurige tijd om er samen met alle collega’s een nóg fijner en frisser bedrijf van te maken. Het restaurant en terras zijn nog nooit zo stralend geweest. De bowling heeft nieuwe bumpers, zodat ook de allerkleinste altijd raak gooien. Er wordt gesopt en geboend.

We kijken uit naar de heropening en heten u, zodra het weer kan, van harte welkom.

Voor nu, lieve gasten, nog even geduld; zorg goed voor uzelf en voor elkaar.

Het restaurant-Vlonders team

Vlonders in tijden van Corona - Lees hier de laatste updates »