Bij Restaurant-Brasserie Vlonders kunt u elke avond terecht voor een diner met een prachtig uitzicht op het water van Fort De Bilt. Bekijk hieronder de diverse gerechten van onze dinerkaart. Heeft u speciale wensen of volgt u een speciaal dieet? Laat ons dit tijdig weten dan houden wij hier graag rekening mee bij het bereiden van uw gerecht naar keuze.
Knapperige kaascrouton, groentebouillon
Hollandse garnaaltjes met room
Feta kaas, snijbiet, knolraap, radijs, gemberdressing
Pruimen, notenpraline, stroperige dressing van salie
Pittige tomatensalsa, hummus, pitabroodje
Zalm, rijst, soja, sesam, lente-ui, Japanse mayonnaise
Vulling van crème fraîche & rivierkreeft, limoenmayonaise
Soja, sesamzaad, edamame boontjes, viseitjes, wasabimayonaise
Parmezaanse kaas, zonnebloempitten, kappertjes, salademix, truffelmayonaise
Tomaten-groentestoof met ei, sambal, tijm, geserveerd met zoete aardappel frites
Pappardelle pasta, spinazie, anijschampignon, cherrytomaat, ui, pestosaus, parmezaan
Noedels & wokgroenten
Seizoensgroenten, knoflookjus, aardappelgratin
Gemarineerde kippendijen, atjar, cassave chips, ui, satésaus, geserveerd met frites
Kruidenboter, seizoensgroenten, aardappelgratin
Op de huid gebakken, noedels, oosterse wokgroenten, soja-honing-sesamsaus
Ambachtelijk grof-gedraaide Black Angus hamburger (200 gram), gebakken uien, kaas, spek, relish van tomaat, augurk, ui en ketchup, op een broodje en met frites
Diverse kaasjes, crème van gekonfijte vijgen, notenbrood
Pandan roomijs
Zoet en zacht rijstdessert met fruitvulling
Witte chocolade