< >

Genieten van een smaakvolle lunch of diner

Sfeervol en ongedwongen genieten net buiten het centrum van Utrecht, zowel privé als zakelijk. Onze gerechten zijn toegankelijk en smaakvol. Vlonders is de ideale locatie voor een heerlijke lunch of een smaakvol diner. Ontspan, geniet en ontdek onze vele mogelijkheden!

Onze keuken is van dagelijks geopend vanaf 11:00 uur. U kunt bij ons terecht voor zowel lunch, borrel als diner. We hebben een uitgebreide menukaart met diverse gerechten.

Per tafel kunnen wij momenteel maximaal 4 personen placeren, tenzij u gezamenlijk één huishouden vormt.

Mocht u vragen hebben of meer informatie willen dan kunt u contact met ons opnemen via 030 271 58 24 of stuur een mail naar vlonders@mitland.nl.

Reserveer makkelijk zelf online

Spelregels

Belangrijk om te weten is dat er ter plekke een gezondheidscheck plaatsvindt. Onze gehele locatie is ingericht op 1,5 meter afstand. Ook zijn er extra hygiënemaatregelen getroffen.

Uiteraard houden wij ons aan de RIVM-richtlijnen en proberen we, ook voor ons personeel, onze gasten zo veilig mogelijk te laten genieten van onze terrassen. Daarom hieronder een paar spelregels:

Reserveren mag voor maximaal 4 personen; uitgezonderd van dit maximum per reservering zijn kinderen tot en met 12 jaar en personen uit hetzelfde huishouden

Wij verzoeken u vriendelijk om u aan de gestelde aankomsttijd te houden zodat wij al onze gasten in optimale omstandigheden kunnen ontvangen

Wij verzoeken gasten voor diner & lunch bij de entree van het restaurant te wachten, een medewerker zal u naar de tafel begeleiden na de korte check

Desinfecteer altijd uw handen bij binnenkomst en vertrek en zodra u gebruik gemaakt heeft van het toilet

Het mondkapje mag af wanneer u aan tafel plaats genomen heeft

Gelieve zoveel mogelijk aan tafel te blijven zitten

Uiteraard kunt u bij uw bezoek gebruik maken van het toilet in het restaurant. We vragen u wel onderling 1.5 meter afstand te houden, om elkaars gezondheid te waarborgen. Om u hiermee te helpen zal er diverse richting- en afstand signing zichtbaar zijn.

Vlonders in tijden van Corona - Lees hier de laatste updates »