< >

Vlonders dinerbuffet

Het dinerbuffet staat (bij voldoende belangstelling*) op werkdagen tot uw beschikking tussen 18.00 en 21.00 uur. Een centraal opgesteld buffet met elke dag wat anders. Geschikt voor de zakelijke gast die binnen een kort tijdsbestek een volledige en smakelijke maaltijd wil gebruiken. Ook voor onze gasten die over meer tijd beschikken en gezellig willen tafelen, biedt dit buffet vele mogelijkheden.

Voorgerechten

U kunt een keuze maken uit een ruim aanbod van wisselende koude voorgerechten, zoals bijvoorbeeld een cocktail van zeevruchten, carpaccio van vis of vlees, een frisse salade, gerookte visfilets, een stukje paté of een paar plakken gedroogde ham. Bij de voorgerechten serveren wij vers gebakken stokbrood en roomboter.

Soep

Hierna volgt de soep van de dag of een kopje heldere bouillon.

Hoofdgerechten

Onder leiding van onze kok kunt u vervolgens een keuze maken van ons hoofdgerechtenbuffet. Hij maakt dagelijks vers voor u: twee verschillende vleesgerechten, een visschotel, een bereiding met gevogelte. Op verzoek wordt er voor onze vegetarische gasten een aangepast gerecht geserveerd (dit graag van tevoren aanvragen). Bij uw hoofdschotel serveren wij diverse aardappel- en groentegarnituren en salades vanaf het buffet.

Dessert

Om het geheel feestelijk af te sluiten bieden wij u tot slot het dessertbuffet aan. Hierop plaatsen wij een keur aan zoete lekkernijen als mousse, gebak en ijs. U kunt er ook voor kiezen om uw maaltijd af te sluiten met vers fruit.

  • Prijs: € 39,50 per persoon
  • Kinderen t/m 11 jaar: € 29,00 per kind

Arrangement Vesting (dinerbuffet incl. 1 uur bowlen)*

  • Prijs: € 45,00 per persoon
  • Kinderen t/m 11 jaar: € 34,00 per kind

*Alleen beschikbaar voor groepen vanaf 25 personen. Reserveren is noodzakelijk