< >

Vlonders dinerbuffet

Het buffet staat (bij voldoende belangstelling en na reservering) op werkdagen tot uw beschikking tussen 18.00 en 21.00 uur.

Met ons Vlonders Dinerbuffet bieden we zo veel mogelijk gasten een gevarieerde en smakelijke maaltijd. Daarin houden we rekening met vegetarische gasten maar zeker ook met vlees-eters en met visliefhebbers. Graag wel aangeven als er vegan deelnemers bij zijn. Om terugkerende gasten voldoende variatie te bieden wisselen de buffetten regelmatig van samenstelling.

 

Voorgerechten

Het voorgerechtenbuffet bestaat uit diverse smakelijke samengestelde rauwkost- en pastasalades met verse seizoens- producten. Ook klassiekers zoals carpaccio van rundvlees, zalm met Hollandse garnalen en een tonijnsalade met haricot verts en kwarteleitjes staan tot uw beschikking.

Soep

We serveren altijd een vegetarische soep vanaf het buffet. Met lekker vers stokbrood met roomboter en tapenade.

Hoofdgerechten

De hoofdgerechten die we u bieden zijn voor een belangrijk deel van vegetarische samenstelling. Dan moet u denken aan falafel burgers of vega satéspiesjes en stoofschotels die ook bij niet vegetariërs in de smaak zullen vallen. Daarnaast is er een gerecht met rundvlees, een gerecht met kip en een visgerecht. Hierbij kunt u kiezen uit diverse warme sausen en natuurlijk de nodige garnituren van verse groenten, rijst, pasta en/of aardappelen.

Dessert

Om het geheel in stijl af te sluiten is er natuurlijk nog een dessertbuffet. Hierop vindt u diverse zoete lekkernijen als gebak, mousse of bavarois en vers fruitsalade.

Prijzen

  • € 47,75 per persoon
  • € 35,00 per kind 4 t/m 12 jaar

Reserveren

Wij raden u aan voortijdig te reserveren door ons een e-mail te sturen of door ons te bellen op 030 271 58 24.

Word jij onze nieuwe collega?

Wij kunnen altijd hulp gebruiken om ons gezellige team te versterken. Zoek je een fulltime of parttime baan of stage in de horeca?

Bekijk dan snel onze openstaande vacatures en solliciteer direct. Staat jouw droombaan er niet tussen? Een open sollicitatie sturen mag altijd!

Groepsmogelijkheden