In onze prachtige Tuinkamer- of Waterleliezaal, beide met uitzicht over het water van Fort de Bilt, kunt u genieten van onze tafelgrill (vanaf 2 tot 60 personen). Bij de tafelgrill krijgt u een keur aan fijne vleessoorten voorgeschoteld zoals dungesneden spek, gemarineerde kipsaté, kogelbiefstuk en gekruide hamburgers. Daarbij serveren wij stokbrood, frites, passende sauzen, gesneden groenten, rauwkostsalade, aardappel- en huzarensalade en een fruitcocktail. Naast onze vleesgrill is het ook mogelijk om een vegetarische of visgrill te reserveren.
Tafelgrillen is iedere dag mogelijk. Om teleurstelling te voorkomen graag tijdig reserveren.
Keuze uit 8 soorten vlees, waaronder:
– Biefstuk
– Kipsaté
– Varkenshaas
– Mini slavink
– Mini runderburgertjes
Diverse salades en rauwkosten, waaronder:
– Aardappelsalade
– Huzarensalade
– Rauwkostsalade
Garnituren, waaronder:
- Champignons/paprika
- Fruitcocktail
Diverse sauzen, waaronder:
– Warm: saté- & zigeunersaus
– Koud: knoflook- & cocktailsaus
Prijzen
Wij raden u aan voortijdig te reserveren door ons een e-mail te sturen, ons reserveringsformulier in te vullen of door ons te bellen op 030 271 58 24.
Nu het restaurant gesloten is, geven we onze gasten graag de mogelijkheid om tóch nog van onze gerechten te genieten. Onze chef verwent u met de lekkerste wintergerechten op basis van verse, lokale producten. De gerechten worden met zorg bereid en verpakt in speciale kookzakjes. U hoeft ze alleen nog maar te verwarmen en voilà; u bent uiteten in eigen huis.
Met gekookte krielaardappeltjes of witte rijst, salade met dressing en bereidingsinstructies
Met gekookte krielaardappeltjes of witte rijst, salade met dressing en bereidingsinstructies
Met nasi, atjar tjampoer, kroepoek en bereidingsinstructies
Bijpassende wijn? Onze sommelier selecteerde een mooie ronde rode wijn: Les Calades, Vin de Pays de Vaucluse voor slechts € 17,50 per fles.
Naar de website