< >

Vlonders lunchbuffet

Op werkdagen wordt in het restaurant een zeer uitgebreid lunchbuffet klaar gezet. Om te beginnen staat een lekker kopje, dagelijks variërende soep voor u klaar. Daarnaast zijn er op het buffet een aantal warme gerechten, een ruime keuze broodbeleg, een keur aan luxe broodsoorten en een volledig saladebuffet. Tevens staat een drankenbuffet met melk, karnemelk, vruchtensappen, koffie en thee tot uw beschikking. Tot slot kunt u een keuze maken uit verschillende desserts.

Prijzen

  • € 27,90 per persoon
  • € 16,75 per kind 4 t/m 12 jaar

Wilt u gebruik maken van ons lunchbuffet? Belt u ons even van tevoren, dan zorgen wij dat u kunt aanschuiven.

4-gangen weekendlunch

In het weekend kunnen gezelschappen van 12 tot 24 personen gebruik maken van onze 4-gangen weekendlunch. Deze bestaat uit tomatensoep vooraf met stokbrood, vervolgens een pasteitje van kippenragout en champignons. Hierna ontvangt u op een schaal per 4 personen een zalmsalade met luxe vissoorten (o.a. forel/makreel), een gevuld tomaatje met garnalen en cocktailsaus, een gevuld eitje en een huzarensalade met luxe vleessoorten waaronder Ardennerham en ham van het been. Hierbij serveren wij diverse luxe broodsoorten met (room)boter met afsluitend een dessert op bord met fruit, mousse, gebak, ijs en slagroom.

Prijzen

  • € 31,25 per persoon
  • € 16,40 per kind 4 t/m 12 jaar

Reserveren

Wij raden u aan voortijdig te reserveren door ons een e-mail te sturen of door ons te bellen op 030 271 58 24.

Word jij onze nieuwe collega?

Wij kunnen altijd hulp gebruiken om ons gezellige team te versterken. Zoek je een fulltime of parttime baan of stage in de horeca?

Bekijk dan snel onze openstaande vacatures en solliciteer direct. Staat jouw droombaan er niet tussen? Een open sollicitatie sturen mag altijd!

Groepsmogelijkheden