< >

Genieten aan het water!

Naast het restaurant beschikken wij ook over de ‘Verborgen parel van Utrecht’; een riant terras aan de oostzijde met uitzicht over het water van Fort de Bilt. De ideale locatie voor een heerlijk lunch of smaakvolle diner.

Op ons terras gelegen aan de westzijde kunt u ontspannen genieten van een gezellige borrel en het kabbelende water van onze fontein. Dit terras wordt ’s avonds bijzonder sfeervol verlicht.

Ons terras is bij mooi weer, zowel doordeweeks als in het weekend geopend. Zo kunt u heerlijk lunchen, borrelen of dineren in de zon. Zowel als hotelgast als restaurantgast kunt u dagelijks bij ons terecht tussen 10:00 & 22:00 uur.

Mocht u vragen hebben of meer informatie willen dan kunt u contact met ons opnemen via vlonders@mitland.nl of bel 030 271 58 24.

Reserveer makkelijk zelf online

Spelregels

Belangrijk om te weten is dat er ter plekke een gezondheidscheck plaatsvindt. Onze gehele locatie is ingericht op 1,5 meter afstand. Ook zijn er extra hygiënemaatregelen getroffen.

Uiteraard houden wij ons aan de RIVM-richtlijnen en proberen we, ook voor ons personeel, onze gasten zo veilig mogelijk te laten genieten van onze terrassen. Daarom hieronder een paar spelregels:

Onze terrasindeling is opgesteld in 1,5 meter opstelling

Wij verzoeken gasten voor diner & lunch bij de entree van het restaurant te wachten, een medewerker zal u naar het terras begeleiden na de korte check

Het mondkapje mag af wanneer u aan tafel plaats genomen heeft

Gelieve zoveel mogelijk aan tafel te blijven zitten

Uiteraard kunt u bij een bezoek ons terras gebruik maken van het toilet in het restaurant. We vragen u wel onderling 1.5 meter afstand te houden, om elkaars gezondheid te waarborgen. Om u hiermee te helpen zal er diverse richting- en afstand signing zichtbaar zijn.

Vlonders in tijden van Corona - Lees hier de laatste updates »