< >

Arrangement Vesting

In ons restaurant kunt u terecht voor een buffet met diverse heerlijke gerechten. Voor groepen vanaf 30 personen serveren wij het Vesting Arrangement (buffet met bowlen).

Combineer heerlijk eten met een actieve avond in ons bowlingcentrum. U bent gegarandeerd van een gezellige avond uit! Zie ook mitlandbowling.nl voor een impressie van onze bowlingbanen.

Dit arrangement bestaat uit

  • 1 uur bowlen
  • Buffet in Restaurant-Brasserie Vlonders
  • Eerste 3 uur gratis parkeren

Inhoud buffet

Voorgerechten

Ruim aanbod van koude voorgerechten zoals een cocktail van zeevruchten, carpaccio van vis of vlees, een frisse salade, gerookte visfilets, een stukje paté of een paar plakken gedroogde ham. Bij de voorgerechten serveren wij vers gebakken stokbrood en roomboter.

Soep

Soep van de dag of een kopje heldere bouillon.

Hoofdgerechten

Twee verschillende vleesgerechten, een visschotel, een bereiding met gevogelte. Op verzoek wordt er voor onze vegetarische gasten een aangepast gerecht geserveerd (dit graag van tevoren aanvragen). Bij uw hoofdschotel serveren wij diverse aardappel- en groentegarnituren en salades vanaf het buffet.

Dessert

Een keur aan zoete lekkernijen als mousse, gebak en ijs. U kunt uw maaltijd ook afsluiten met vers fruit.

Prijzen

  • € 50,00 per persoon
  • € 40,00 per kind 4 t/m 12 jaar

Reserveren

Wij raden u aan voortijdig te reserveren door ons een e-mail te sturen of door ons te bellen op 030 271 58 24.

Word jij onze nieuwe collega?

Wij kunnen altijd hulp gebruiken om ons gezellige team te versterken. Zoek je een fulltime of parttime baan of stage in de horeca?

Bekijk dan snel onze openstaande vacatures en solliciteer direct. Staat jouw droombaan er niet tussen? Een open sollicitatie sturen mag altijd!

Groepsmogelijkheden