< >

Iets te vieren? Een kinderfeestje, jubileum of verjaardag…

Vlonders is dé plek voor al uw feesten en partijen. Benieuwd geworden waarom?

  • Gelegen aan de rand van Utrecht, op een steenworp afstand van de belangrijkste uitvalswegen en toch dichtbij het stadscentrum, is Vlonders voor iedereen perfect bereikbaar;
  • U parkeert veilig en gemakkelijk, op ons eigen parkeerterrein;
  • De bowling staat garant voor familyfun of een onvergetelijk kinderfeestjes;
  • Restaurant Vlonders, met het prachtige terras aan het water, biedt volop mogelijkheden voor een feestelijk diner, een lunch of bruisende borrel;
  • De chef verrast uw gasten graag met fijne gerechten, koffie en taart, kindermenu’s en smakelijke snacks.

Iets te organiseren?

Een training of workshop voor uw medewerkers. Een dagje teambuilding; Een productpresentatie voor uw internationale klanten… Vlonders is ook dé plek voor uw zakelijke bijeenkomsten. De sfeervolle, flexibele vergaderzalen met volop daglicht, de technische mogelijkheden en de culinaire verrassingen voor een relaxte break, garanderen een succesvolle en inspirerende meeting. Meer informatie vindt u hier.

Wat zijn uw wensen?

Bel 030-271 58 24 of mail naar info@restaurantvlonders.nl en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden om van uw bijeenkomst, evenement of feest een onvergetelijk succes te maken. We denken graag met u mee!

Word jij onze nieuwe collega?

Wij kunnen altijd hulp gebruiken om ons gezellige team te versterken. Zoek je een fulltime of parttime baan of stage in de horeca?

Bekijk dan snel onze openstaande vacatures en solliciteer direct. Staat jouw droombaan er niet tussen? Een open sollicitatie sturen mag altijd!

Groepsmogelijkheden